La catequesi de sant Josepmaria a Catalunya l'any 1972: una visió de conjunt - Masabeu i Tierno, Josep (Temes d?avui: revista de teologia i pastoral)
Visión panorámica sobre la estancia de san Josemaría en Cataluña del 20 al 30 de noviembre de 1972
Keywords: Viajes